sábado, 25 de mayo de 2019

Un tast de psicomotricitat

Na Marga, l'especialista de psicomotricitat vos ha preparat aquest súper vídeo per tal que vos faceu una idea del què fan durant les seves classes i la veritat, és una meravella veure tot el que es treballa i com de bé s'ho passen alhora.

Tenint en compte que la característica principal dels nins i nines de 0 a 6 anys és el moviment, la psicomotricitat és imprescindible a la vida dels infants ja que fomenta el desenvolupament motor, afectiu, social, cognitiu, lingüístic... Tant el  moviment com la consciència corporal són factors imprescindibles per a la construcció de la pròpia personalitat de l'infant, entre altres factors i a través de la psicomotricitat s'ofereix a l'infant un espai i un temps per posar en marxa recursos i estratègies que afavoreixin tots aquests desenvolupaments.

I a tot això s'ha de sumar que na Marga val un món... mirau i ho podreu comprovar!

1 comentario:

  1. Enhorabona! És una feina tant la que fa amb els nins i nines com aquest petit tats per els pares i mares... Gràcies per deixar-nos compartir els moments més meravellós dels nostres fills i filles! I de nou moltes gràcies per tota la feina que es fa! Tant la que es veu com la que es veu menys! Que d' aquesta tb n'hi hi ha!

    ResponderEliminar

visita dels GEGANTS de Sta. Maria

Ahir vam tenir la visita a l'escola dels gegants de Sta Maria i ens varen fer una gran activitat que ens va agradar moltíssim. Prim...